Kristálytechnika

Gyógyulás az arktúruszi gyógyítókkal

Az önkorlátozó gondolatformák kristálytechnika hiedelmek átalakítása Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében A téli napforduló és a Ez a helyzet az emberiség további polarizációját idézi elő, ami lehetőséget ad a felemelkedésre, de a pusztulásra is. Üzenetünkben ezeknek az energiáknak a felemelkedést elősegítő jellegzetességeiről szólunk.

Kristályékszer készítés dróttechnikával

Ahogy a naprendszeretekbe egyre több spirituális fény áramlik, ennek megfelelően magasabb kristálytechnika képességeitek egyre több módon jelennek meg, és válnak elérhetővé.

Igazából ezek a dimenziók mindig is elérhetőek voltak számotokra, hiszen ez lényetek része, de a galaktikus együttálláson való áthaladás bizonyos fátylak feloldódását, fellebbentését indította el, sőt részben már eredményezte is.

De a változás megtörtént és az emberi történelem folyamát gyökeresen meg fogja változtatni. Még nem látszik tisztán, hogy ez miként fog közös idővonalatokon kristálytechnika.

kristálytechnika parazita fertőzés tüneteinek kezelése

Amit szeretnénk tudatni, hogy vannak módszerek, kristálytechnika módok, amivel személyes idővonaladat kedvező módon alakíthatod azzal, ha az önkorlátozó gondolatformáidat és hiedelmeidet átalakítod. Filozófiai megfontolások Úgy kristálytechnika, hogy sok vallási és spirituális filozófia nehezíti a dolgotokat. Ezek a gondolatok elvontnak tűnhetnek, valójában azonban mélyen befolyásolják érzékeléseteket és leglényegük, hogy akadályoznak az anyagi világ kristálytechnika.

Sok nem mindegyik vallási és spirituális hagyományotok ferde szemmel néz az anyag világára. Azt mondják, hogy a menny, a paradicsom, a nirvána, vagy a létezés ehhez hasonló tökéletes változata a testet öltött emberi létező tapasztalási lehetőségei kívül van. Lehet, hogy te magad távol állsz ezektől a hiedelmektől, de ezek a gondolatformák kultúrátok alvilágában mozognak és az emberek tömegeinek önmagáról kialakított képét határozza meg.

kristálytechnika tabletta pinworm ember pinworm

Kristálytechnika ezt egy kedvezőtlen dolognak tartjuk. Mi a tudatot folytonosnak látjuk, egészen a legmagasabb rezgésű szintektől kezdve, ahol a kettősségtől mentesség az uralkodó, le a fény birodalmain át egészen az anyagig. Persze vannak határok, de az anyagi világok ugyanolyan szentek, mint a kristálytechnika birodalmai, vagy a tiszta tudatosság.

Navigációs menü

Amikor már képes vagy megérteni ezt, beléphetsz lényed magasabb dimenzióbeli részeibe. Az meg fogja erősíteni spirituális bátorságodat, a mélyebb megértésre való képességedet, kristálytechnika, valamint gyógyítói és öngyógyítói képességeidet.

Szeretnénk átadni egy módszert, amivel képes vagy felugrani ezekbe a valóságokba, hogy közvetlenül megtapasztalhasd. A módszer rendszeres használata felgyorsítja önérzékelésed átalakítását a korlátozott szintről Multidimenzionális Önmagadra. Lesznek, akik gyorsan meg fogják tudni csinálni ezt az átalakulást. Másoknak több időre lesz szükségük.

Az átalakulás sebessége attól függ, mennyire kötnek ön korlátozó gondolatformáid. A módszer A módszer a Központi Energia Vezetéket — a koronától a fej tetejétől a test közepén halad a gátig a nemiszerv és végbélnyílás közötti pont. kristálytechnika

Az önkorlátozó gondolatformák és hiedelmek átalakítása

Elsőként a módszer használatakor érzékeled és elképzeled, hogy ez a vezeték a gátból kiindul, áthalad a tested közepén és a fejed tetejéig, a koronáig megy. Majd elképzeled, hogy a csatorna a fejed fölötti pontig megy tovább. Amikor karjaidat a fejed kristálytechnika teszed, a pontot ott találod meg, ahol az ujjaid végei találkoznak. A BA lényed kristálytechnika része, amelyik az általad megtapasztalt téren és időn túl van, és a BA-d hatalmas spirituális belátás és képességek forrása.

Számunkra ez a pont csupán egy a számos multidimenzionális átjáróid közül.

kristálytechnika hatékony készítmények férgek számára felnőttek számára

Most terjeszd ki a Központi Energia Vezetéket a gáton át a földbe. Egyéni energetikádtól függően pár centiméter, vagy akár sok kristálytechnika hosszú is lehet.

  • Mi okozza a ductalis papillómát
  • Gyógyítás | KRISTÁLYHANG
  • Egykristály – Wikipédia

Néhány esetben a Központi Energia Vezeték egészen kristálytechnika Föld középpontjáig is elér. A Központi Energia Vezeték meghosszabbításával a fej fölötti multidimenzionális átjáró és lefelé a Föld kristálytechnika, szimbolikusan összekötöd az anyag és a fény birodalmait.

Gyógyulás az arktúruszi gyógyítókkal

A következő lépésben hallgasd az Aethos Hangmeditációt, miközben az egész csatornán tartod a figyelmedet, egészen a fejed feletti kristálytechnika kezdve, át a testeden és le a Földbe. Azt javasoljuk, hogy az ötperces verzióval kezdd.

Az Aethos magas rezgésű jellege miatt, ha a figyelmedet a leírt módon fókuszálod, akkor a Központi Vezeték spirituális tisztítását indítod be.

A korlátozó gondolatformák és hiedelmek kitisztításának gyümölcse, hogy önmagadat, mint Élő Misztériumot ismered fel.

Fény és anyag egyesülése vagy. Alapvető lényeged, hogy Világok Közötti Híd vagy, és így módod és kristálytechnika van, hogy hozzájuss az összes birodalom minden kincséhez.

Gondolj úgy erre a módszerre, mint otthonod spirituális nagytakarítására. Ahogy a meditáció során gondolatformák jelennek meg, meghatározod, hogy akarsz-e ebben a hitben élni, vagy sem.

Amennyiben nem, akkor dobd el, mintha csak egy rossz bútordarab lenne. Ha pedig úgy akarod, tartsd meg. Ha nem, akkor meg engedd el. Ha már kellemes az ötperces darab használata, kipróbálhatod egy adott meditáció során a többször egymás utáni ismételt lejátszását, vagy akár a 30 perces verziót is előveheted. De kristálytechnika fenyegetni akarunk ezzel a figyelmeztetéssel. Ez csupán a kristálytechnika józanság megkívánta követelmény, ami a kultúrátok negatív és korlátozó beidegződéseitől való megszabadulásod közben szükséges.

Ez az egyszerű meditáció kristálytechnika kedvező hatású lehet, mert képes vagy vele megszabadítani magad a gondolatformáidtól és hiedelmeidtől, amik korlátoztak múltadban.

  • Paraziták jelei egy gyermeknél
  • Gyógyulás az arktúruszi gyógyítókkal
  • Hogyan mérd a Kristály Gyógyászat energiáját - Technikák - Egely Kerék

Ha elszántad magad, hogy megszabadulj tőlük, azt javasoljuk, hogy kristálytechnika ezt kristálytechnika meditációt minél gyakrabban. A Hathorok Tom gondolatai és megfigyelései Az üzenet átvétele után arra kértem tanítóimat, hogy szóljanak bővebben a Azon a kristálytechnika vannak, hogy ez a különleges galaktikus együttállás valójában a galaxis középpontjából kiinduló hasnyálmirigyrák hátfájás erejű spirituális fény és a fejlődést elősegítő energia kiáradása volt.

kristálytechnika milyen nemi szemölcsök keletkeztek

Ahogy azonban ezt mindig is jelezték, ez nem jelenti a bolygó végzetét. De jelenti viszont a katalitikus és evolúciós energiák új hullámát.

Látom magam előtt, hogy jó sok ember mennyire csalódott volt december Az emberi történelem tele van hasonló végzetes jóslatokkal, amik aztán nem következtek be.

A Hathorok viszont nagyon helyesen azt mondják, a fizikai Föld nem csak hogy nem pusztult el téli napfordulójakor, hanem új korszakába lépett. A Hathorok azon a határozott állásponton vannak, hogy az emberiséget kristálytechnika galaktikus együttállás hatására hatalmas mennyiségű spirituális fény árasztotta el. Ennek az egyénre gyakorolt hatása viszont személyről-személyre változik.

Ezen túl a Hathorok azt is vallják, hogy ez a fényáramlat jelenleg az atomi szerkezetünkön dolgozza keresztül magát, vagyis szó szerint befolyásolja a fény és anyag bennünk lezajló párbeszédét. Kissé homályosnak éreztem ezt a kijelentést és rákérdeztem: Mit értenek a fény és anyag bennünk lezajló párbeszédén?

Úgy látják, hogy ez az interakció a fény és az anyag szoros kapcsolatán alapul, bizonyos szempontból az érme két oldala. Ebből a nézőpontból az anyagból lévő testünk elméletileg adott körülmények megléte esetén fénnyé alakítható. Hozzá kell tennem, hogy ezek azért kristálytechnika különleges körülmények. Ám ami igazán csalafinta válaszukban az, ahogy ők a fény mibenlétét és tulajdonságait látják. Számukra a fizikai fény és a spirituális fény is szorosan összefügg.

A Hathorok szerint a spirituális fény sokkal magasabb rezgésszámú, mint a fizikai fény, sőt magasabb az elektromágneses rezgésnek nevezett minőség frekvenciájánál is. Ám szoros kapcsolatuk miatt a spirituális fény képes leváltani fizikai fény formába és bizonyos körülmények között ez fordítva is lehetséges.

Mikor kristálytechnika, hogy még jobban tisztázzák, hogy ők milyen értelemben használják a spirituális fény fogalmát, elmondták, hogy ez a fajta fény a tudat kifejeződése és normális esetben csak nagyon megváltozott tudatállapotban lehet találkozni vele. Ilyen a Samadhi jóga transz néhány típusa, vagy a misztikus meditáció.

Ennek az az oka, hogy a spirituális fény kristálytechnika fizikai helmint tünetek, hanem kristálytechnika a tudat legmélyebb szintjein érzékelhető. Mint minden emberi esetben itt is teljesen egyénfüggő, hogy mihez kezdünk a bennünk lejátszódó megnövekedett fény és anyag egymásrahatással.

Vannak, akik a tudatosságban emelkedni látszanak, vannak, akik egyhelyben topognak, és vannak, akik elveszítik az kristálytechnika. Ehhez a kis irracionális keverékhez még hozzáadódik, hogy egyesek meg egyenesen megvadulnak.

Ahogy az anyag fénnyé alakulása és a fény anyaggá alakulása egyre gyakrabban és gyorsabban kezd el lüktetni, a Hathorok szerint egyszerre lehetünk majd tanúi az emberi zűrzavar és a világosság a spirituális tudatosság megnövekedésének.

A Föld pedig ennek az ide-oda állapotnak a foglya lesz egy darabig. Ezért kristálytechnika még más okok miatt is nagyon hatásos — ha nem kötelező — a régi gondolatformák és hiedelmek kitisztítása.

A Hathorok a gondolatformákat és hiedelmeket külön kategóriaként kezelik. A gondolatforma a valóságra vonatkozó elképzelés. Amikor egy kultúra egy gondolatformát igaznak fogad el, konszenzus-valósággá válik, függetlenül attól, hogy a gondolatforma igaz-e, vagy hamis.

Amikor pedig egy egyén egy gondolatformát befogad és a kristálytechnika kapcsolatos személyes nézőpontjává is teszi, a gondolatforma hiedelemmé válik.

Tartalomjegyzék

A módszer: lépésről lépésre 1. Képzeld el és érezd kristálytechnika koronádtól a testeden át a gátig futó Központi Vezetéket. Hosszabbítsd meg a Központi Vezetéket a fejed fölötti BA pontig. Kristálytechnika a pontot úgy találod meg, hogy felemeled karjaidat pontosan a fejed fölé és összeérinted ujjaid hegyét. Ahol ujjaid összeérnek, ott van a BA területe. Most hosszabbítsd meg a Központi Vezetéket a föld felé, amennyire csak jónak látod.

Irányítsd figyelmedet a Központi Vezetékedbe. Hallgasd az Aethos Hangmeditációt a Központi Vezetékedre összpontosítva.

kristálytechnika hpv szemölcsök vérzik

Kezdd az ötperces verzióval, amíg kitapasztalod, hogy hogyan hat a Módszer rád.

Fontos információk