Sisakvédelem. uvex perfexxion, a 2018-as pro-K Award nyertese

sisakvédelem

Kitüntetett fejvédelem Az uvex védősisakjait és beütődés ellen védő sapkáit többek sisakvédelem a következő kitüntetésekkel sisakvédelem díjakkal ismerték el: uvex sisakvédelem, a as pro-K Award nyertese Az uvex perfexxion innovatív védősisak átfogó jellegű koncepciójának köszönhetően számos különböző szabvány előírásának megfelel, így a legkülönbözőbb területeken is felhasználható.

sisakvédelem labda méregtelenítés

Az uvex pheos sisakrendszert alkotó védősisak és arcvédő a mágneses záró rendszernek köszönhetően rendkívül gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható. A két komponens úgy illeszkedik egymáshoz, hogy a sisak súlya az arcvédővel együtt is egyenletesen oszlik el a teljes fejrészen.

sisakvédelem folyékony parazita gyógyszer

Az uvex pheos visor akár hosszabb ideig tartó alkalmazás esetén is végig könnyen és benyomódások kialakulása nélkül viselhető. A polikarbonátból készült kiegészítő arcvédő rendszer csak csekély mértékben növeli a rendszer egyébként is könnyű összsúlyát — viszont annál nagyobb kényelmet biztosít.

A védősisakok élettartama A védősisakok ellenőrzése és cseréje A védősisakok élettartama a gyártói specifikációtól, az anyaguktól és a külső hatásoktól függ. Ilyen hatások például a közvetlen napfény, az UV-sugárzás, a nagy hőség vagy a nagy hideg, valamint a mechanikai igénybevétel, mint például az ütések vagy a leesések. Ezen túlmenően a védősisakok életkora jelentős szerepet sisakvédelem, mivel a műanyag idővel elveszti rugalmasságát. Itt fontos megjegyezni, hogy a sisak belső részében lévő dátum soha nem a sisakvédelem idő, hanem mindig a gyártási dátum.

Az innovatív uvex u-cap beütődés ellen védő sapka egyáltalán nem tartalmaz védőbetétet. Ehelyett sisakvédelem kemény héjba beépített méhsejtszerkezetű védőelemek csillapítják minimális szintűre a külső erőbehatásokat.

sisakvédelem miért van ennyi papilloma

Fontos információk